A jóga szabadsága

Te tudod, hogy valójában mi a jóga? Nehéz egy mondatos választ adni. Ez most egy torna? Van, aki azért jár, mert nyújtani szeretne, van aki meditálni. Egyesek sportolásnak tekinti, mások meg trendinek.
Kívülről annyi látszik, hogy egy csapat mosolygós, fitt ember furcsa testhelyzeteket vesz fel egy teremben. A foglalkozás végén pedig mosolyogva mennek haza.
A jóga mindenkinek mást jelent. A jóga olyan, mint az élet. Mindenki azt veszi ki belőle, amire szüksége van, amire vágyik, ami kell neki.
Ha arra vágysz, hogy fitten tartsa az alakodat, akkor ez egy kiváló testmozgás számodra! Ha egy nehéz nap után szeretnéd elengedni a stresszt, kiereszteni a fáradt gőzt, nem is lehetsz jobb helyen, mint egy jógafoglalkozáson.
Ha már csak ezeket vesszük figyelembe, a jóga segít az egészséged megőrzésében, a tested és a szellemed fitten tartásában. Nem is gondolnád, hogy ennek a bankszámládtól kezdve a párkapcsolatodon át a kinézetedig mennyi mindenre van hatással.
De ez még nem minden. Tudtad, hogy a jóga szó egyesülést jelent? Egyesülést önmagaddal és az Univerzummal. Ez egy csodálatos utazás tudatod természetének felismerése felé. Ahogy láthatod, elindultunk a külső fizikai testtől és megérkeztünk önmagunkba.
Nem számít, hogy milyen motivációból jógázol, a lényeg, hogy amit beleteszel energiát, belső és külső gazdagság formájában biztosan megjelenik az életedben.